För stor

Det va så mörkt när jag gick och la mig igår att jag inte märkte att jag varken hade dragit ner persiennerna eller rullgardinen. Största failen. Hej då sommarsol som aldrig går ner.

BARCELONA va helt underbart. Så sjukt varmt, 30 grader och sol varje dag, 28 grader och stjärnklart varje natt. Lök 24/7 dvs. Fasen så fint det var. Finaste människorna. Barcelona är min andra hemstad.
Kom hem på natten till måndagen den 27 augusti.

Måndagen den 27 augusti 
började vi skolan igen. Tisdag och onsdagen vare bara att peppa igång med PA:t med Tjorven. Så fett taggad nu!
 
 

Nytt och bra. För baby du och jag tillsammans, du, och du och jag tillsammans

Kram
Frida

BARCELONA

BARCELONA IMORGON. Möta Irene, Elena och Anna. Gal1.

Tittar på liveklipp får diverse grymma festivaler och får gåshud. Live genom youtube är nästan som att var där.
Jobbar sista dagen på kommunens park- och trädgårdsavdelning. Skönt, men synd. Det har varit kul.
Inser att jag vill bo i Gnesta endast för att kunna hänga med Tovis mer.
Ligger och pressar två timmar på vår vindstila och solstekta uteplats. Loj. Bara för att anpassa mig till vad som komma skall.
Gör allt förutom att packa ner alla kläder i resväskan.
Packar tillslut.
IMORGON BARCELONA. Men först träffa nyss hemkommen (och sliten?) Maltaresenär. Fezt.
Kram
Frida

Tisdag snart torsdag

Sjuk. Förkyld, ont i halsen och hosta hela helgen och även igår och idag. Sjukanmäld både igår och idag. Läkaren på vårdcentralen petade mig i halsen med en tops. "- Om jag framkallar kräkreflexer har jag lyckats" Haha, dör så kul. Men mår mycket bättre nu ikväll, så imorron blire jobb.
Va på IKEA med päronen i lördags. Fick med mig en skrivbordsstol, en taklampa, en papperskorg, en rullgardin och ett sängöverkast. Har nu dessutom snyggaste världskartan på min vägg. Fan va fint.

Annars då? Som vanligt. Spotify går på repeat. Tuben också.
Upptäckt sjuukaste snubben. 18-årig DJ och producent från Frankrike. Sjukaste. Madeon heter han förresten. Ett måste att checka här och här.
Och pandan levererar som vanligt.
 
BARCELONA OM 3

Kram
Frida

We're breathing in the same air

Längtar ofantligt mycket till skolan börjar. Just nu är det verkligen för få vänner per kvadratkilometer. Måndagen den 27 augusti kommer jag:
- Träffa och krama alla vänner som jag träffat för lite.
- Säga hej till de som jag inte träffat alls.
- Krama två barfotade vänner med likadana tröjor som mig själv.
- Byta den röda mot den svarta.
- Vara galet trött efter Spanienresan och förmodligen aningen bakis..

Ja, Spanien. Barcelona, för att vara exakt. En vecka kvar. Längtar nästan mer till när jag kommer hem än när jag åker dit. Antagligen för att jag vet vad som väntar måndagen den 27 augusti och inte vad som väntar 10 dagar i utlandet. Men jag vet att det kommer bli en upplevelse.

Tog för övrigt ledigt i onsdags. Åkte till Smultronstället med Nyströmmarna och Klara. Maffigaste glassarna någonsin, gillart. Bör noteras att vi höll oss till samma samtalsämne på hela resan dit och hem, ca 3 timmar. Ganska sjukt.
Vemodigt farväl. Känns lite larvigt att känna som jag känner. Men 17 dagar är mycket. Okej, 7+9 dagar, om man ska var petig.
 

Oskar Linnros låt Genom Eld spelas på krogen, på p3 och i lurarna. Den är så himla jag-vet-inte-vad-jag-ska-göra-av-mig-själv-bra. Hatälskar att låten inte börjar förrän 5 sekunder in på tracket.
 
Idag hittade en låt jag letat mig tokig efter, för jag visste inte vad den hette. Här är den iallafall. Fezt.
 
Kram
Frida
 

P3 ftw. Fuck TV.

Lyssnar på p3 i bilen hela dagarna. Har blivit ännu mer p3fierad, älskar radio. Det har till och med gått så långt att jag vet exakt vilka program som går vilken tid och vilka programpunkterna är. Först Morgonpasset, sedan Hallå P3 och efter det Christer. Vill typ inte gå ut ur bilen.
 
Gina Dirawi är så jälla skön. "Det är som att Pirates of the Caribbean har kommit hit, skitit ner den och flygit där ifrån" Dör så kul!
 
I sommar har jag tittat sjukt lite på tv. Jag förstår inte varför jag ens tittade på tv förut. Det finns så mycket annat man kan göra '(jobba). Tyvärr har då OS kommit i kläm. Har endast tittat på 10 min sport, jag som annars brukar titta på all sport jag kan komma över.
 
Kram
Frida

du är fezt.

Nämnde Erika 6 ggr i förra inlägget. Ja, vi hänger, pratar, messar, cyklar, sover, festar och äter mest hela tiden. Mest hela sommaren. Tröttnar jag aldrig? Nej. Fan va fint det är.
 
Dog när jag kom på det. Erika drar till Malta en vecka. Direkt när hon kommer hem drar jag till Spanien i tio dagar. Hur ska jag klara mig? Jag avlider i 17 dagar. Men tror vi kanske har hittat en liten, liten livlina. Kanske.

Bilder till förra inlägget:
Finisar!

Grönan!


Gummibåtsrace. fezt. på ön. Enskilda tar över.
 


Kram
Frida

Feztdagar

Tove kräver en uppdatering. Bäst att lyda. Jag vill ju inte slåss första skoldagen.
Jobbar som bara den. Är just nu inne på min åttonde vecka i rad. Bara denna och nästa vecka kvar, sen drar jag till Spanien i 10 dagar med bästa Elenis (som förövrig rymde från mig i helgen).
 
Så.. vad har hänt sen sist jag skrev ett inlägg? Måste hämta min kalender..
Har skaffat månadslinser, jälla najs!
Jobbade förra helgen på lördagen. Städlördag, upp klockan 4 och plocka skräp till 9. Hem och sova, vakande igen kl 15. Sjukt. Utgång med Elena och Victora. Galet. Don't drink and bike, eller?
 
Söndagen. Åkte till grönan, jippie! Klara, Ebba och Mickis joinade. Kan säga att jag inte mådde jättebra.. Btw, så är popexpressen bara för mycket. Uppskjutet, ge mig mer!
Körde vattenbilen hela förra veckan, asnajs. Glider runt, kör bil, skvätter lite vatten här och där. Jag gillar det.
 
Nu i helgen. Nyköpings Festdagar. Ja, man kan ju säga att det är en historia i sig.
Fredagen jobbade jag till ett. Hem och chilla, sen vidare till Nyström och vidare till Mikes, som hade tagit över halva parken utanför krogen. Så jälla najs. Cykla runt halva stan för att ta ut pengar. Hem med Erika och fixa flaggan till gummibåtsracet. Eller ja, Erika fixade flaggan medan jag sov bredvid henne på golvet.
 
Klockan 11 på lördagen, pumpade upp båten och luftmadrassen. Jag, Ebba, Erika och två pastasallader. Chillade i ån ända från skavstarondellen till hamnen. Epic. Några spydde, andra inte. Några badade, andra inte. Värsta polispådraget, så att ingen skulle åka där man inte fick. Stannade till på den berömda ön och satte upp vår flagga. Så gå till stadsbron och kolla uppströms. fezt. Fuck alla myror som bet oss på ön, men det vare värt. Vi kom till hamnen runt kl 18. Så 6-7 timmar i ån, galet najs.
Väl hemma, dödstrött. Åt, ducshade, sov.
Taggde om och vaknade vid 21. Mot Erika, som också va dödstrött. "Måste vi gå ut? Annars kan vi ju stanna här och bara sova." Tanken lockade, men festen lockade mer. "Ja, det skulle vi kunna, men vi kan inte missa kvällen". Sagt och gjort. Pallrade oss iväg iallafall. Så galet värt, värt, värt. Träffade minst 10 lagkompisar, varav alla utbrast "BJÖÖÖRKIIIS", haha. Sov hos Erika.

Söndag (igår alltså). Sov. sov. sov. Gick upp ur sängen 15.30. Vi åt godaste, jag lovar, den godaste nudelsalladen ever. Puss på den liksom. Hem och hämta glasögon, jag vet att jag är blind. Sen cyklade vi till stadsbron kl 17 och checka flaggan. fezt. fortfarande.

Bästabästabästabästabästa helgen i sommar. Ingenting, jag svär, ingenting kan slå detta. Ingenting.

Kram
Frida