Searching for silence

Varje gång jag skriver ordet levererar tänker jag att jag har skrivit ett er för mycket. Är det bara jag som tänker så?
Ber om ursäkt för att videon i ett tidigare inlägg startar så fort man klickar in på startsidan. Lite jobbigt, men kan bara inte ta bort videon, den är för fin.

Utflykt i skogen med Tjorven. Såg överraskande många avätna träd. Beeaaavvveerr!!
Dessutom utflykt till G-town igår kväll. Klara brummade på som om hon aldrig gjort något annat. Köpte julmust på Hemköp. Så jälla epic. Klassen invarderar Toves villa och vi gillar't. Mat, mys, film, och mycket snarkande (iallafall för min del). Pizzafrukost och sedan syjunta hos Ebbis. Tupplurade i soffan framför braskaminen. Pannkakslunch, gott! Brummade hemåt.
 
Tisdag-onsdag-torsdag. Ja, det kommer bli tufft. Tis: Cykla, paddla, vandra, övernatta i vinskydd. Ons: Vandra, paddla, vandra, klättra, vandra, cykla. Väl hemma, duscha, köpa mat, GK-häng, STUDENTFEST. Tors: Forts.STUDENTFEST, sova alldeles för lite, gå till skolan och må som jag förtjänar.
Är jag dum om jag ser fram emot detta?
 
 
Kram
Frida
 

Atombomben

I måndags gjorde alla lärare ett gemensamt anfall mot mig. De släppte atombomben innehållande svenskaprov, olösliga mattetal, never ending fysiklabbrapport och en massa annat mys. Så det var bara att sätta igång..
Blev positivt överraskad när jag såg att jag tydligen ska få en sista lön från sommaren. Inte visste jag det. Men jag tackar och tar emot! Studiebidrag och lön är inte fy skam. Cashflow!
Planerar, peppar och längtar till första studentfesten. Nästa onsdag är vi på g.
Gnesta-häng hos Tovis på fredag. Julmust och Vita Villan-pizza, fezt!
I söndags kom första avsnittet av Williams Lista. Så galet braaa! Nästan så att man längtar till nästa söndag.. fast nej. Söndag är ingen riktig dag.
Ordet jag använder alldeles, alldeles för mycket. FEZT.
 
Något måste göras. Ja, snarast.
 
 
Jag vet. Det är samma låt som i förra inlägget. Men den är bara så grym.
 
Kram
Frida

The City

Ja, då va det helg igen. Har haft en inneboende spanjor här mån-idag, jättenajs. Snackat massa engelska och en del spanska. Åh, jag längtar verkligen till jag kan åka till Spanien igen!! Älskar folket och älskar värmen. Igår blev det höst. 4 grader på morgonen är inte så najs. Tröstshopade ett par höstskor idag.
GK-korten kom i veckan, så fullt upp med dem. Kom och köp, jao!
Annars har jag hängt med Hanna och hennes spanjor alldeles för mycket. Trevligt!
Tog chansen i onsdags. Ibland måste måste måste man. Ja.
Och vill mer än någonsin inte ha höst.
 
Den finaste videon efter Coldplays "Every Teardrop Is A Waterfall" och "Charlie Brown". Färgfezt.
 
 
Kram
Frida

Fridlys alla

Pizza till lunch-frukost idag igen. Busigt. Betydligt godare än den överkryddade äckelpizzan.
En spanjor skriver "God save ikea". Hahaha, dör.
Tittar på svt:s serie, Fridlyst, med Mattias Klum. Vill bara sluta skolan, ta dykcert och andas under vattnet mest hela tiden. Andas under vattnet, så sjukt det var. Vill åka till Sydamerika och prata spanska.
 
Och söndagar är ingen riktig dag.
 
Kram
Frida

Feztfredag

En snabbis till Linn och gratta henne och sedan 18-årsmiddag hos Klara med massa vänner. Kul och trevligt. Åt goda pajer och do-it-yourself-tårta. Gick till Mike's och dansade loss. Sjukt kul! Somnade kl. 3 och vaknade halv 2 på eftermiddagen, har aldrig sovit så länge efter en utgång.
 
Oförskämt varmt idag. Slöade i sofforna på Klaras baksida, i solen. Grannarna hade tydligen barnkalas. Vi blev erbjudna korv med bröd, snällt. Helt plötsligt börjar det regna godis från grannarnas balkong. Haha, bästa.

Kram
Frida

Hyllar svt

Svt imponerar. Först gjorde de en webbserie med Rebecca och Fiona, som i dag är världskända DJ:s. Sen hittar de Gina Dirawi på youtube och gör en till webbserie, som gör succé. Hon får sedan en egen talshow, som dock bara sänds på webben. Men sen så. Gina, programledare för Melodifestivalen 2012. Och nu Willian Spetz, min favorit-youtubare. Williams Lista, kommer webbserien heta. Svt ser, till skillnad från alla andra tv-produktionsbolag, verkligen potentialen i nya och oupptäckta talanger. Hej länken!
 
Idag är finns det fyra anledningar till att vara galet glad:
1. Ikväll ska vi fira Klara
2. Sara kommer till skolan (om hon inte missar bussen)
3. Vi har sovmorgon till klockan 12.15
4. Swedish House Mafia släppte sin singel "Don't You Worry Child" på spotify och överallt annars

Det enda minuset är väl att det regnar. Men nej, ingen eller inget kan förstöra idag.
 
 
Kram
Frida

Hej GK

Köpte strepsils på Ica och var tvungen att visa leg, haha.
Såg Panetoz på Mikes i helgen. Fezt.
Tränat som en galning på Hälsomagasinet i veckan. Gratis är gott.
GK-möte hit och GK-möte dit. Fasen va fezt att var igår nu, på riktigt. Första studentfesten är den 3 oktober, bara så ni vet. Åh, vi är så taggade!!!

Kram
Frida

Busonsdag

"Vad har du för PA?" är den mest frekvent frågade frågan bland treorna just nu. Känns lagom busigt att svara "Död ved". Gillar reaktionen.
Hanna och jag gick mot skåpen, kryssade oss fram bland massor av ettor. Vet inte vad vi snackade om men Hanna började iallafall skälla ut mig, på skämt alltså. Handlade nåt om att jag var tvungen att göra som vi bestämt med PA:t, att jag skulle läsa massa etc. Men stackars ettorna fattade ju inte att vi skämtade! Så de gav mig skrämda blickar när vi passerade förbi. Det såg så sjukt roligt ut så jag kunde inte låta bli att börja garva. Så där gick vi, två treor, den ena fly förbannad och den andra som viker sig dubbel av skrattsalvorna. Gillar oss.

Kom idag fram till att det va busonsdag. Låt det vara så.

Kram
Frida

Kokta makaroner

Drömde om kokta makaroner på natten, dessutom i ett väldigt konstigt sammanhang. Liksom hur ofta får man glasen fyllda med makaroner på krogen? Kokta makaroner till lunch. På historalektionen efter lunch snackar läraren om makaroner. Gillar slumpen.
 
Hej träningsvärk och välkommern tillbaka! Inlines i söndags och fotboll i går. Känner att jag lever.
Död ved. Hur kul låter det lixom? En samhällare sa "Det låter som en dålig filmtitel". Haha, dör. PA om död ved ftw!! Naturaren inom mig är lycklig.
Min körkortsavokadoplanta växer galet bra. Någon har gröna fingrar.
Råkade visst anmäla mig till högskoleprovet alldeles nyss. Vill bara få det överstökat.
Om två veckor kommer en spanjor som ska bo hos mig i en vecka, fett! Känner mig internationell.
Lyssnar på Agnes, för hon är bäst just nu.
Nästa vecka fyller två vänner 18 år var. Dubbel anldning att fira dubbelt så mycket. Längtar!
 
 
Kram
Frida