Halloween, eller?

Idag är det tydligen Halloween. Ingen verkar veta riktigt när det är, förutom google. Google vet allt. Jag tänker inte fira. Vaknade halv 6 av en mardröm. Va typ på maskerad och alla utklädda farliga väsen kramade mig. Sen hörde vi skrik från källaren. Tur att jag vaknade just då, skulle kissat på mig annars.


Skrivet 30 okt. Cool han är.

Annars har jag sprungit med håll och lyssnat på Mylo Xyloto. Köpt cykellyse och fil.

10 av 20. Inte okej. Vem använder egentligen ordet kanapé?
Högskoleprovet: Orddelen

Kram
Frida


Såå 2000

Bestämde mig för att gynna skivindustrin och köpte min första skiva på drygt ett år (spotify ftw). Men såklart inte en fysisk cd-rom, det är ju såå 2000, utan det blev en ordentligt packad zip-fil.
Mylo Xyloto, Coldplays nya, kommer inte streemas på spotify. Dumt av dem och dåliga ursäker har de också, checka. Men nu ska jag inte vara bitter, för låtarna äger och solen skiner.

Det slog mig att introna i Paradise och Gryningspyromanen är sjukt lika. Iallafall i början.

Kram
Frida


En timme rikare

Har varit sjukt social och effektiv hela helgen. Kört massa bil fett snabbt. Rensat och packat. Sett på två filmer. Umgåtts med två vänner och sedan två snälla släktingar. Ätit baklängesmeny. Jag är duktig, helt enkelt.

Filmerna jag sett är Cell 211 och Sanctum. Båda var fett bra. När jag och Ebba startade Cell 211 upptäckte vi (till min stora lycka) att det var en spansk film, yey! Så jag satt hela filmen och lyssnade på detta ljuva språk. Det roliga var att jag (nästan) bara kunde peka ut svordomarna. Joder! Puta madre! Måste se den igen.

Sara kom hit och hängde igår kväll. Sanctum handlade om en snyggbiff som dök och kröp i grottor. Helt klart sevärd! Vi va fett sociala, hihi, faktiskt. Kram, för mina vänner är bäst.

Gick och la mig fattig och vaknade en timme rikare. Häffa! Blev lite mindfucked vid middagen. Om man ska med ett flyg som går 03.05 och man ska ställa tillbaka samma natt, hur gör man? När klockan blir 3 ställer man om den direkt så att den bilr 2. Jaja, vi släpper det.

Rensade bland gamla skivor och hittade bortglömda låtar. Gjorde en fin lista med bra och dåligt, gammalt iallafall.
Körde bil i 90 km/h, fetsnabbt. La i sexan, turboväxeln. Borde börja på körskola.
Åt efterrätten, fejkcheesecake, innan huvudrätten. Det vill jag göra oftare.


Man lever längre om man kramas mycket.


Det är höst. Kyrkogårdar är fina.


Those Dancing Days - Apperance Of A Pirate
Can't you see, he wants you baby
He's been looking at you all alone
Follows every dancemove you make
Just how you wish for it to be
Dör lite smått. Usch och kram på hemska härligheter som är allt på samma gång.

Kram
Frida


Nappppp

Uppe med tuppen. Vaknade halv 7. Sympatiåt lite frukost med Ebba. Nu sitter hon, Tove, Mille och massa randoms och skriver högskoleprovet. Mina tankar är hos er!
Känner att jag måste sova middag idag, kommer inte klara kvällen annars. Det får bli en "grizzly nap" (ladda ner Nap App) efter lunch.
Mina rump- och lårmuskler strejkar. Har oförskämt mycket träningsvärk efter lasergamen. Att springa på huk är jobbigt.

WTF LOL IRL

Pronaunciationbook
Pronaunciationmanual

Kram
Frida


Svett och magrutor

HÄFFA DAG! Spelat spökbollsturnering, kört lasergame, ätit tacobuffé och pizza, hyrt film och bunkrat upp med godis. Det bästa med detta att dagen inte är slut än.
Vi failade lite med vår utklädnad till turneringen. Småettorna tog labbrockarna! Så det blev av med tröjorna och tema "Beach 2012". Var tvungen att fylla i mina magrutor också (kul att det inte gick bort i duschen).
Lasergame var fett najs. Jag är bäst. Hemligt tips: Ta den gröna västen med nummer ett. Då kommer du aldrig bli träffad och ditt lag kommer äga sönder. Synd att jag var i röda laget båda matcherna. Fail.

"Vi kämpar, sliter, svettas"

Lista på tre bra saker som jag gjort idag:
1. Skjutit folk (med laser och bollar)
2. Böghögat i en röd enskildasoffa
3. Hittat på ett fint verb (böghögat)

Ikväll blir det soff- och sänghäng med Ebban. Två filmer och idol, pepp!


Jordgubbe (och Ebba)


Sara blev trött och tog halv-åtta-bussen hem. Btw, gillar jag att man döper bussarna efter vilka tider de går, bussmänniskor är fett smarta.

Kram
Frida


Popp!

Om man deriverar en andragradsfunktion och sätter det till noll och löser ut x så får man symmetrilinjen, slog det mig nyss. Helt plötsligt, som en blixt från klar himmel. En snilleblixt, typ. Känner mig lite miljöskadad.


Detta poppade upp i huvudet i natt, ganska sent:
Förkorta "glad elektricitet". Svar: eller

Snilleblixtar av olika kvailtet.

Kram
Frida


På måfå

Imorgon ska vi klä ut oss till vetenskapsmän och vetenskapskvinnor och vinna spökbollsturneringen. Klädsel: Labbrock och porrtrosor.

Ibland pratar och skriver jag osammanhängade. Ska nog ställa upp i SM på måfå..
Kram
Frida

O2

Känns meningslöst att plugga kemi innan lovet. Man kommer ändå glömma bort allt. Därför pluggade jag ingen kemi. Logiskt. Att titta på bilderna i kemiboken är mycket, mycket roligare.


Bildtexten är det roligaste: "Fredrik Ljungberg spelar i den engelska fotbollsklubben Arsenal. Texten på tröjan har ingenting med syre att göra. I detta fall är O2 logotypen för ett sponsrande företag."
Meningsfull bild, liksom.

Igår såg jag på film. Den lilla taniga pojken med ful dialekt fick ett brev som var vikt fyra gånger. Jag vill också ha ett sånt!! De brev jag brukar få (mest från skatteverket, traffikverket eller något annat tråkigt verk) är alltid bara vikta en gång på mitten. A5 är ett tråkigt format. Det blir ju liksom dubbelt så roligt att öppna brev med papper som är vikta 4 eller 3 gånger, eftersom man måste öppna två gånger. Om ni förstår vad jag menar..
I filmer får de alltid fina brev. Tycker synd om mig själv.


4 veck, JA TACK!

Ikväll ska jag se på "Livet genom döden", tessinestetarnas höstkonsert. Det kommer bli kul.


Helt random sa pappa att dessa träd var popplar. Jag tror honom inte. Men bäst att vara på den säkra sidan och inte gå för nära dem. Man vill ju inte bli angripen av en poppelfästing.

Kram
Frida


Pepp

Lyssnar på p3. Det är en väldigt bra radiokanal.
Köpte skolkatalogen igår. Fett trevligt.
244 dagar kvar och nya artister släppta. Jag är pepp!

Asså, lol! Hajen på en minut.
Kram
Frida


Keso

Jag saknar allt som har med fotboll att göra. Tur att träningarna börjar snart igen. Håller på att bli försoffad.
Dör lite inför de sista tre dagarna i skolan (innan lovet). Tur att jag gillar keso.Skillade tjejer!

Kram
Frida


Mys-mood

Skippade sovmorgon och busade istället. Myste i morgonlugnet i min mysigaste tröja. Det var fint.
Allt är bara underbart och så.


Fint så att jag ryser.

Tantogatan, för att det också är fint.

Kram
Frida


Ny väckarklocka

Vaknade 08:10 med pulsen uppe på 180 och hjärtat i halsgropen. Min rullgardin (som är en mycket självständig individ) fick för sig att väcka mig genom att låta "swissch!" ashögt och släppa in allt ljus. Shit, vad rädd jag blev! Den har tidigare rullat ihop sig, men då har det varit några minuter efter att jag dragit ner den. Kanske ska börja använda den istället för väckarklockan.. jag är rädd.

Idag har jag varit fett effektiv. Sovit (så länge det gick), övningskört, köpt nya löparskor, sprungit och inte pluggat ett dugg. Svalde lite pizza, också.
NU börjar upploppet! På fredag är det höstlov och jag är glad.
I genomsnitt tar det cirka 30-45 minuter att skriva ett blogginlägg. Jag har för mycket fritid.
Jag stör mig på att jag stör mig på att Glasögonmagasinet alltid har helsidesreklam på baksidan av gratistidningen Succé. Allltid.


Tagga måndag!


Det som blev kvar..
Pappa och jag åkte bil. En fetstor spindel kom springandes över instrumentbrädan (tack, Maja) och jag skrek. Pappa sa "Skrik inte" och mosade den med handen. Stentufft.

"Ska man göra något, ska man göra det ordentligt"

Kram
Frida


Under ytan

ÄR ÖVERPEPP OCH GALEN! Skulle egentligen vilja skriva hela detta inlägg med versaler, men det skulle bli jobbigt att läsa.
Gårdagen var sjuk. Dök för första gången med tuber. Så jädrans häftigt att kunna sväva runt och andas under vattnet (rapade dessutom en gång!). Värsta adrenalinkicken, var helt skakis efteråt. Måste skaffa dykcert. Måste. Tjejen med tur, det är jag det. Vi skulle egentligen vara 4 st som skulle dyka samtidigt, men de andra kom inte. Fett bra för mig som fick en privatlärare.
Shit, vad cool jag känner mig! Gjorde massa övningar under vattnet. T.ex. att släppa in vatten i cyklopet och sedan blåsa in luft i det igen och ta ur regulatorn (den man andas i) och börja andas igen. "En naturbegåvning" sa instruktör-Mattias. Hej egoboost. Det är där jag vill vara, under ytan.


"Simma som en groda"Vi stannade kvar i Norrköping över natten och idag har jag shoppat loss, det behövdes verkligen. Har inte köpt kläder sen i sommras, haha. Det bästa fyndet: snyggaste kängorna i stada.

Om jag säger "va?" ovanligt mycket är det för att jag har lock i mitt högra öra, jag hör typ ingenting. Men det är det värt.

Kram
Frida


Blubb


Här kommer jag befinna mig i eftermiddag :)

Kram
Frida

Älskade torsdagar

Slutade halv 2. Ut och springa och äta. Jag älskar torsdagar. Torsdag hela veckan? JA TACK!
Går tyst och skrattar ibland. Jag är lättroad. Ni skulle bara veta. En dag för länge sen satt jag i cirkus en timme och rullade en indianpärla ner för en liten ramp av papper. Det var kontigt nog kul.

Facebook har kommit med en fett najsig funktion, för en gångs skull. De brukar ju inte imponera särskilt mycket. T.ex. som den sjukt onödiga frågeställarfunktionen och den nya chatten som var helt ogenomtänkt och ologisk (nu har de dock fixat till den). De har samarbetat med Skype (fett smart) och gjort så att man kan ha videosamtal med de som är inne på chatten. Älskar det!


Erika gillar't också

En lista på de fyra sakerna som är godast i skolans salladsbuffé:
1. Tonfiskröra
2. Gröna ärtor
3. Ananaskeso
4. Rivna morötter

- Kan man betala i annat än pengar..?
 


Fin låt

Kram
Frida


Härlig dag

Blir glad på fysiken när det spelas bra, hög musik från grannsalen. Tackar byggarna som inte ljudisolerat mer än nödvändigt.
Snart händer det en massa kul:
- På fredag ska jag (äntligen) uttnyttja min julklapp från förra året. Ska dyka med tuber. Kommer bli häffa att kunna andas under vattnet.
- På torsdag ska jag gå och se duktiga musikesteter spela musik, teater och sånt där.
- Nästa fredag är det spökbollsturnering och sedan lasergame med kompisarna. Dessutom är det HÖSTLOV!!

Jag måste alltid ha något att längta till. Annars känns det mesta meningslöst, fast det inte är det.

Kram
Frida


Text till mina soffor

Mina två älskade soffor lämnades oss idag. De var gröna och hade stora, mjuka kuddar. Den ena av dem var lite längre än den andra, men det var inte så många som märkte (för storleken har ju ingen betydelse). Min spanska vän, Irene, sa en fin sak efter att ha spenderat några minuter i det gröna. "It hugs you!" och jag håller verkligen med. Man liksom försvinner bort och utan att man har märkt det ligger man och sussar sött. Någon gång måste man skiljas åt. Jag hoppas ni kommer trivas i ert nya hem, hoppas att ni får krama fler.


Sara får en kram

Och på måndagen den 24 oktober ska vi fira!! Det är då FN-dagen (Fuck Newton-dagen). Dessutom har vi ingen fysik på måndagar, så då kan vi passa på att fira det också. YEY! Tårta ftw!Kram
Frida


Hemska dag

Usch, vilken hemsk dag. Ändå har jag skrattat mycket. Men inte tillräckligt. Är äckligt opepp på fysik. Det är bara tråkigt, enformigt, ologiskt, fult och hemskt. Dagens matte var dessutom jättesvår. Men matte är iaf kul och logiskt.
Dessutom har dagen varit mörk och regnig. Blev blöt om fötterna och strumporna. Tygskor är inte att rekommendera i höstväder.

Sara tipsade om en kul klipp. P3 <3Hundra armar, mulitask

Kram
Frida


Ingenting står över mig

Ångrar mig ibland.
Är duktig och skriver på svenskauppgiften.
Skippar tvn för datorn.
Luktar på saffran och längtar till julbak.
Äter ett rött äpple som är godare än alla gröna äpplen jag någonsin ätit.
Tove tipsar om musik, hon har bra smak, den dära.


Egoboost!

Kram
Frida


Rumpoxe!

Hittade en artikel om 1600-talets svordomar. Fett intressant (jag gillar inte historia egentligen).

Lista på skällsord

- Ballskräppa; testikelpung, en feg person
- Klingfitta; en kvinna som säljer bröd av illa siktat mjöl
- Skalk; bedragare
- Hund; elak människa
- Rumpoxe; dum person
- Slamsäcker; lättfärdig kvinna
- Mashund; snåljåp
- Gillbertil; övermodig person eller kåt man
- Prackare; skojare, klåpare
- Räv; opålitlig person
- Snorslev; otuktig kvinna

Hittade ny, bra musik. Det är najs.
Jonathan Johansson

Kram
Frida


MUST!

Det viskas om att julmusten har kommit till butikerna. Det måste undersökas.
Jag har klagat ganska mycket och till ganska många att jag inte sett några höströda löv än. Men! Se här, Elena skickade denna fina bild till mig.


Tack, vän!


Videon är så fin. Titta extra noga från 1:31. För det är fint när han tar fart.

Kram
Frida


Färgarg

G(l)ömmer läxhögen, ignorerar den. Det som inte syns finns inte (fast det är inte egentligen sant).
Att svara frågor med frågor är kul och det borde man göra oftare.
Jobbigt att fina ord som 'empati' inte finns i ordlistan på T9. Qwerty ftw.
Just nu vill jag hänga med mina vänner som bor lite i skogen.

Igår bakade jag och Kiwrizz färgglada chokladbollar. De blev läskigt fina, ville nästan inte äta upp dem.
Igår kväll bar det av till Elena för myskväll med henne och Maya. MYS! Gick och handlade 3 gånger på drygt 20 min, haha. Vi har bra minne, så vi glömde inte att köpa honung och sedan cola, nej nej.

Vaknar med pannan mot min bästa väns
Lugnt, tryggt och säkert och glömt hur det känns
att vakna bredvid nån som man tycker om
Kram på er!


Wordfeud irl är underskattat


Något som vi alla varit med om. "Vad är chansen lixom?"

Kram
Frida

Eller

Uppe med tuppen och en löprunda på det. Det är tråkigt att löpträna. Jag vill spela fotboll.

Fest hos Bagge eller Fest hos Mange?

Oh-oh-oh-oh eller oh-oh-oh-oh?

Kram
Frida


Sömnprat

Prat med en chompis.
Jag: - Det är tråkigt att sova
Du: - Ja, man gör ju ingenting.
Jag: - Eller hur! Man bara ligger där som ett lik.

Vissa kvällar vill jag bara inte sova. Det är inte kul att sova.

Kram
Frida


Toalettrulletorn

När toalettrulletonet inte når ända upp till taket. Det gjorde det inte igår. Jag skulle bara behövt en rulle till. Det ramlade innan jag hann få en vettig bild som jag kunde visa er och skryta med om mina skills. Dessutom har jag nu ett fint gulblått blåmärke på låret. När jag skulle kliva ner från stolen, smidig som jag är, så rev jag mig på stolens ryggstöd. Tur att det inte är shortsväder.
Det kunde alltså ha gått bättre, men jag hade kul ändå.


En bild som inte bevisar något


Typ AJ!

Idag har jag degat i skolan och låtsats vara intresserad av vad lärarna sa. Höstterminsskoltröttheten har drabbat mig.

Kram
Frida


Bagge

Nu är det torsdag. Snart är det höstlov och jag längtar dit. Vardagen har blivit lite för förutsägbar, jag behöver ett avbrott.
Ska se på Robinson i kvällsmörkret.

FEST HOS BAGGE! DÖÖR!!! epic


Annars säger jag "JA, tack" till en sån här

En lista på tre bra youtube-klipp:
1. asdfmovie
2. Animaniacs - Nations Of The World
3. Llama song

Kram
Frida


En kvällstanke

En bild på någon random på facebook. 62 gemensamma vänner, borde jag veta vem det är? Klickar på namnet. Totalt antal vänner: 1475. Nej, jag vet inte vem det är.
Är det ens möjligt att kunna para ihop namn och ansikte på 1475 personer? Jag tror det blir svårt. Facebook förstör våra liv :)


Om du inte vill lyssna på låten, kan du väl bara lyssna på den fina historien i början.

Kram
Frida


Mössväder

Kan inte minnas att hösten någonsin varit så här kall. I morse var det tajm för mössa, inte okej! Dessutom är det kallt inomhus också. Mina pekfingrar är konstant kalla, inte okej!

Onsdagshäng i de gröna sofforna. Tittade på Kick-Ass och åt chokladpudding med Erika, Sara och Tove. Ett kallblodigt barn dödade alla och räddade nörden. Helt okej film, men inte den bästa jag sett.
Promenad i regn och solsken. Såg dubbla regnbågar, häffa.

Godmorgon Sverige

Kram
Frida


<3

Begåvade människa


Kram
Frida

Pulverpudding

Pratar spanska fast spanskalektionen är slut. Miljöskadad, ja.
Letar pulverchokladpudding med Erika och hittar det till slut på "fel" hylla. Tycker det borde stå bland de andra pulverbakelserna, som chokladkaka och mjuk pepparkaka. Men Coop tycker tydligen att chokladpudding och marsansås är mer lika än chokladpudding och chokladkaka.
Letar hela tiden efter en liten grön prick.


Framtiden är här

Kram
Frida


Vantväder

I dag var det kyligt. Hittade inte mina vantar, så frös om händerna (och fötterna) hela förmiddagen. Yay! Att Tove kom och störde frukostfrid(a)en imorse var trevligt.
Idag är det en fett ovanlig dag. Har absolut ingenting att plugga. Jag är inte van vid detta. Vad ska jag nu göra hela kvällen?

Hade biologiprov sista lektionen. Det var ett sånt här prov man kan svaret på alla frågor. Hatar nästan sådana prov. Dessutom var det bara faktafrågor. Det är så jobbigt, för jag vet hur sjukt mycket jag måste skriva. Egentligen borde jag inte klaga, men jag har ju som sagt inget annat att göra.

Tove erkände att jag har rätt och hon har fel. Vilken utveckling! Och någon har börjat ana något.


Säg nej.

Kram
Frida


Godmorgon

Sitter här vid frukostbordet med Tove. Hon rymde från skolan. Hon klagar på kaffebryggaren. Kul

Kram
Frida


Spindelmos

Igår kväll var det ballemys hos Nystöm. Tog fram min vinterjacka för första gången denna vinter, älskar't. Vi tittade på månen och jag missade fyra stjänfall, typsikt. Skrev sms med min kalla näsa och frös inte ett dugg.

Nu ska jag berätta vad som är roligast med att flytta. Jo, det är så här att vi har en massa krafs och kartonger nere i källaren. Där, i hörnen, på väggarna och bakom hyllor, gömmer sig en massa skräckinjagande spindlar. Mamma har nu börjat röja där nere och hon är otroligt rädd för dessa små djur med 8 ben. Så när hon ser en spindel börjar hon tjuta alfabetets alla vokaler. "- IIIOOOÄÄÄAAA", ungefär så låter det.
Och jag kan bara inte låta bli att skratta. Förlåt, men det låter så kul. Jag kan avslöja att jag inte heller är helt vän med spindlar.


Sandra myser

Sara som vält --> Ok!

Kram
Frida


Tryck play

Kram
Frida

All for you

En lista på tre ord som jag använder för mycket:
1. fett
2. mys
3. va?

Skägg är fint. Jag har rätt och Tove har fel.

Bevis 1 och bevis 2.

Mysigaste höstsidan

Kram
Frida


I am a vulcano

Försöker komma på hur jag ska överleva 6 månader utan wifi. Jag kommer bli  pank om jag ska köpa en dongel. Men kan kanske använda min mobil, eftersom jag har gratis 3G, och koppla in den i datorn. Har hört att det ska funka.


KHADIDJE_MUSLIMA_LOVEBIRD 62TRE ÄT HOTMALE.COM
lol

Kram
Frida

Chillfredag

Idag är det chillfredag. Derivera mera, typ. På dramat började vi skriva på vår pjäs. Det kommer blir så jävla grym!
Helgen kommer spenderas med näsan i min kära biologibok.

Tre saker jag vill ha just nu:
1. Sms:et
2. En stor påse plockgodis
3. Tid att sova


Nej, Per är inte glad.

Det var allt.

Kram
Frida

..blåblåvitgrönvitblåblå...

Hittade i söndags mitt gamla armband som jag köpte utomlands för en väldans massa år sedan. Klippte av lite fiskelina från fiskespöt i källaren och trädde över alla pärlor dit. Var lite rädd att den elastiska tråden som pärlorna då satt på skulle få för sig att gå sönder. Bäst att vara på den säkra sidan.
Men! Nu till det viktiga. Har sedan i måndags suttit och försökt göra en till knut av de cirka 2 cm långa stumparna fisketråd. Eftersom jag bara kunnat använda vänsterhanden (högerhanden når liksom inte) har det varit sjukt svårt. Men nyss lyckade jag! Det är nästan så att jag måste fira, är fjantigt stolt.Kram
Frida

Armand Mirpour

Det är fult med blåa länktexter. Ska försöka ändra det (för jag är ju bäst på att skriva html).
Hittade Armand Mirpour igår. Ni borde lyssna och titta på de fina musikvideorna, jag är redan fast. Förresten, Armand är son till hon som säger "Bullfika" i Solsidan.


Kram
Frida

För lat för ett fat

Äter knäckebröd utan någonting på och smular ner min tröja och golvet. Jag är för lat för att ta fram smör och pålägg och för lat för att ta fram ett fat. Vad ska det bli av mig?
Cyklade hem i spöregn. Och då menar jag verkligen spöregn. Fick vatten i ögonen och såg ingenting, det är ett under att jag inte cyklade på någon liten gumma eller själv blev överkörd.
Att va kvar på skolan och plugga efter man slutat lönar sig alltid. Ann bjöd på varm choklad. Kändes som när man var sist kvar på dagis och fick den där överblivna glasspinnen som legat i frysen alldeles för länge.

Tre saker jag vill göra:
1. Köpa fina och mysiga vinterskor
2. Se på Robinson. Gärna nu.
3. Äta de sista 2 rutorna mörk choklad.


Avokadoplantan ur den långes perspektiv. Jag borde döpa den..

Kram
Frida

Vill blogga

Idag upptäckte Julia att "Kom igen då" låter nästan exakt som "comiendo" (ett ord på värdens finaste språk). Smart kvinna! "Bajs" blir "vais" och "i bajs" blir "íbais", bara så ni vet.
Nu är jag och tove (äntligen) kvitt. Hon puttade ner min i en buske. Det var värt det.
Har precis varit ute och sprungit. Skitajobbigt, men känns fett värt nu när jag sitter här i min snygga och mysiga myströja.
Jag har tänkt på en sak. Att byta ut ordet 'måste' mot 'vill' är coolt. T.ex. istället för "Jag måste plugga" så tänker du "Jag vill plugga (för att lära mig så mycket som möjligt till provet, så att jag får ett bra betyg och kan utbilda mig till det jag vill)". Coolt.

Kram
Frida


Kanelbulle

Satt och pulade med en ny design igår kväll. Är fetnöjd och känner mig värsta cool som kan skriva html. Snart hackar jag facebook. Tänkte att höstorange passar på hösten, för nu känns det verkligen som höst.

För dig som inte fattar headern så kan jag skriva en upplysande dialog till dig:
Någon random: - Vem var det som släppte väder?
Jag: - Det var inte jag, det var avokadoplantan.
Avokadoplantan: -...

Åt en kanelbulle idag. Den var torr på utsidan men kladdgod på insidan. "Glad Kanelbullens Dag" sa snälla samhällare.


En beordrande bänk.

Kram
Frida

Lökmåndag

Sov tio timmar i natt. Att ha sovmorgon på måndagar är sjukt skönt. Helgen känns så mycket längre eftersom man inte behöver krypa ner i säng så tidigt på söndagskvällen.
Dansade afrodans på idrotten idag. Det var kul och svettigt, synd att jag har så dålig koordination bara. Vi såg säkert jättecharmiga ut (vågade inte titta i spegeln). Ett roligt sammanträffande var att våra tränare hade exakt samma dansledare och samma rörelser. Hihi. Dutta, fläkta uppe, fläkta nere, väderkvarnen, ge mig, trampa, trumma, flyga, veva, hoppa, brösta, snurra, jucka, och snurra var sånt vi gjorde.

Är dessutom allmänt, fjantigt överpepp på allt. Livet leker och jag ba' tutar och kör.


Finaste bakterieodlingen.

Lista på tre saker jag är överpepp på:
1. Mysa runt i mjukisbrallor
2. Lära mig värdens finaste språk (spanska)
3. Klappa min dator

Kram
Frida


A-avokado

Pluggar och odlar avokado mest hela dagen. Snubblade över Salems fina, bortglömda låt."...no doubt"

Kram
Frida

Avslutingsfest

Igår var det avslutingsfest. Gick upp kl sju. På en lördag! Sjukt. Spelade golf för första gången i mitt liv. Det var inte stört kul, men helt okej. Lärde mig lite om fairway, green, par, handicap, tee, slice och andra fina golford.
Sedan dansade ledarna afrodans och striptease. Haha, de skämdes som bara den.
På kvällen var det fest och prisutdelningar. Tonys berömda PPT ägde.
"Nominerad till årets träningspris" och så får man se denna bild. Charmigt! (Ge mig sommar och PEACE & LOVE)

 
Räkdansen. Galet.

Kram
Frida