ULTIMATE CHECKLISTA recap

Och nej, våryran har inte lagt sig än. Jag går runt och är så där jobbigt positiv, pepp och glad på allt. Älskart!
 
För fyra månader och fyra dagar sen skrev jag ner min ULTIMATE CHECKLISTA aka min livsplan. Den såg ut så här:
1. Gå till Arbetsförmedlingen på måndag, skriva in mig och söka ströjobb.
2. Fira jul.
3. Åka till Teneriffa över nyår.
4. Ströjobba.
5. DYKVOLONTÄRJOBBA I BELIZE I 6 VECKOR
6. Vara pank.
7. Jobba hela våren/sommaren.
8. Bråvalla + tågluff med luffarvänner
9. Plugga Marin Vetenskap på Götebors Universitet.
 
Resultat:
1. Gick till Arbetsförmedlingen, skrev in mg och började söka lite ströjobb.
2. Firade jul
3. Åkte till Teneriffa, hade bästa vädret och gjorde två grymma dyk.
4. Fick ett tvådagars inventeringsjobb och räknade varor på Coop.
5. DYKVOLONTÄRJOBBADE I BELIZE, träffade underbara människor och filmade 409 klipp.
6. Är mindre pank än jag trodde och skatteåterbäringen är på väg!
7. Börjar jobba på kommunen på tisdag och jobbar på ända fram till när - 
9.. - till när jag börjar plugga Marin Vetenskap på Götebors Universitet.
8. Bråvalla är bokat. Siestafestivalen ska bokas. En vecka i Barcelona ska bokas.
 
Slutsats:
Livsplanen har så gott som gått i lås. Åh, jag älskar listor och att få bocka av det som är färdigt. Listor är bäst.
 
Annars har jag bara varit sjuk, köpt en penny board och gått på systemet. Klipper film och är lycklig. Ny film varje måndag.
  
 
Kram
Frida

Dygnsvilse

Hej hallå! Jag är hemma från min resa till Belize, och en vecka i New York City. Måste erkänna att det är skönt att vara hemma igen, men måste i samma mening tillägga att jag har haft det så himla bra.
 
Belize var varmt och soligt, ca 28 grader varje dag och det kom endast 4 regnskurar under hela tiden. Det finns så mycket att berätta att det är en omöjlig uppgift att sammanfatta det. Spenderade 4 veckor på en strand i djungeln. Träffade vänner för livet. Dök varje dag på vackert korallrev, världens andra största, och totalt hann jag med 35 dyk. Det var så svårt att fatta att jag verkligen var där och att det verkligen hände.
 
New York City var regnigt och kallt, ca 5 grader och solen lyste endast 1 dag under hela veckan. Mycket folk, ljud och lukter. Kontrasten mot Belize, där jag endast sett ca 20 pers på samma ställe, var chockartad. Träffade päronen och besökte allt som man borde se. Det var helt okej.
 
Har filmat så sjukt mycket. Håll koll på youtube.com/nature8me. Här är teasern:
 
 
Var frisk under hela min resa, otroligt. Men såklart blir jag sjuk när jag kommer hem. Gick och la mig frisk och vaknar upp med dunderförkylning och feber. Lyckades i samband med detta att totalt vända på dygnet. Jag har aldrig någonsin varit så dygnsvilse förut. Det är sjukt. Somnade 07 på morgonen och sov till 13. Inte kul.
 
Efter 1,5 månad med samma offlinelistor på spotify (ENDAST Linnéa Henriksson, som är bäst) så är jag så övertaggad på den nya musiken som jag missat. Jag säger bara Tove Lo. Snart släpper även Björnstamman, Coldplay, Urban Coen och Krunegård nya plattor.
 
En tanke: Nya vänner som säger ditt namn. Är det bara jag eller lyssnar man extra uppmärkssamt just i sekundet man hör sitt namn från en ny person? Som att ditt namn får nytt liv med den nya rösten.
 
Måste säga att tajmingen med min resa inte kunde vara bättre. Det kan inte bli finare än att få komma hem till ett Sverige med blå himmel och frisk vårluft. Blommorna är på väg upp och gruset är redan bortsopat från gångvägarna. Och nej, det går inte att låta bli att vara så där jobbigt vårig, glad och positiv. Som att värden ligger för mina fötter och lite snudd på hybris. Förväntningarna på sommaren ska vi inte ens börja prata om. Det härliga är att detta händer varje vår och det kommer att fortsätta hända.
 
Kram
Frida