Ordbajs och bänkhöjd

En dag försökte jag skriva ett inlägg, men det va något som kraschade och jag orkade inte. Loggade in nu, typ två veckor senare, och så fanns inlägget där, opublicerat. Kram på autosave! (Missa inte inlägget innan/nedan detta)
 
Man vet att det är nära studenten när både elever och lärare börjar tröttna. Har aldrig varit så glest i bänkarna på lektionerna och lärarna ger oss ledigt helt random. På omprovstiden blev ändå aulan fullproppad och det fanns 0 kvadratmeter syre kvar i rummet, så 20 st fick flytta till klassrummet bredvid.
 
MEN ÅH! De ställer in Siestafestivalen. Det skär i hjärtat. Ville verkligen se Panda Da Panda, Ansiktet, Nause mfl. Blir ledsen och besviken, samtidigt som att jag förstår att det inte går att arrangera en så stor festival med endast 2400 biljetter sålda. Att jag inte ska åka iväg betyder dock att jag kan vara med under Studentkampen 2013 och även partaja i Gnestas ishall under Gnestadagarna. Det tröstar lite.
 
Bra att veta: Om någon frågar hur lång du är ska du svara "Bänkhöjd".
Taggar Studentveckan otroligt mycket. Byggt flotte tillsammans med Nyströmarna. Hoppas den flyter...

Förra veckan var det Eurovision Song Contest i Malmö. Kan lugnt säga att det är det bästa ESC som jag sett, rent arrangörsmässigt. Mellanakten i finalen var ju helt outstanding. Kan hända att jag är en smula partisk. Fattar inte riktigt varför men jag älskar verkligen Melodifestivalen och ESC. Liksom hela spektaklet är ju bara så underbart. Att Gina och Edward af Sillén är med gör ju inte saken sämre. La märke till att alla tonartshöjningarna detta år var utbytta mot dubstep-drop. Danmark vann och det är ju tur att vi har Öresundsbron. FIRA MED PÖLSE HELA VECKAN!
 
Men lol jag har ju varit på kryssning också! Det va najs. När jag kom hem till hytten hade jag 32 kr kvar. Tettitå, säger en del om hur najs kvällen var.
 
Haha! Idag när jag skulle boka om min tandläkartid så pratade jag med skönaste receptionisten. Jag hade fått tid under studentveckan och det är ju inte optimalt... Hon ba "Jaha, du tar väl studenten den veckan?", "Ja, ni ska väl tälta utanför skolan och dricka skumpa hela veckan" (SKUMPA JA!), "Lycka till och fira ordentligt och ha en trevlig student!". Naaw på henne! Så glad för så lite.
 
 
 
Kram
Frida
 

Till den som ville dansa 
 


Kram
Frida

3 bilder skriker mer än 1000 ord

Överpepp på Siesta nu när vi bokat tåg och jag kirrat fetaste spellistan. Kommer bli grymt.
 

Beppade oss hela tisdagskvällen. Så himla kul.
 

Te-quila
 

Firade Mayas 19 år (i efterskott). Fint. Jag älskar er.
 
Kram
Frida