Kan vi diskutera

Flyttade in hos Klara fredag till söndag. Gick massor. Bastade till både vi och mobilerna blev överhettade. Köpte godis för drygt 60 kr. Åt flygande jakob. Hade ont i magen. Träffade Julia och Simon. Rabblade mitt personnummer för att få komma in på krogen. Skypade med Tove. Spelade in tackfilm med Klaras klasskamrater och vi frös som vi aldrig gjort förut Spankulerade runt på stan. Åkte samma buss som en vine-kändis. Hade toapapper under skon.
Fin helg. Så jävla fin.
 
Var tvungen att testköra GoPron och dykdatorn. Det här var det jag filmade.
  
 
 
Kan vi diskutera Nauses artwork till sina singlar? Ja. Det är så simpla och så snygga. Det känns som att musiken blir 10 gånger bättre med en snygg (virtuell) förpackning.
 
 
Kram
Frida

Jag har

Jag har varit och tittat på Bastille på Fryshuset.
Jag har tre veckor kvar på jobbet.
Jag har både köpt en GoPro och en dykdator.
Jag har bokat bussbiljetter till Klara över helgen.
Jag har blivit förkyld.
Jag har bestämt mig.
 
Bastille var så jävla grymma. Att jag klunkade exakt 1 liter juice/saft efter konserten bekräftar än mer att det var lyckat. Sjukt svettigt. 
 
Jag har bestämt mig för att göra drömresan. Volontära i Belize i 6 veckor, varav 4 veckor med 2 dyk/dag. Fan så fint.
Just nu:
Räkna pengar in och pengar ut
Skaffa utrustningen som krävs
Kolla upp vaccinationer och visum
BOKA
 
 
Det jag filmade.
 
Kram
Frida

Vad jobbar du med?

Tufft liv. Trodde det var slutjobbat för i år, men icke. Plånboken ropar ja medan Lat-Frida ropar nej. Fick förlängt igen, för tredje gången. Som det är sagt nu slutar jag 15 dec. Trött-pepp!
 
"Vad jobbar du med?" är ingen lätt fråga. Men här är lite av svaret.
 
Ungefär exakt så här såg min dag ut idag:
Alarmet ringer 05.10. Tänder lampan och snoozar. Alarmet ringer igen 05.12. Går upp och gör frukost medan jag lyssnar på Hana Pee's podcasts. Cyklar (oavsett väder) 06.10. Anländer till jobbet 06.20 och går och byter om. Inofficiell samling i matsalen 06.30. Och sen är vi igång. Slänger på pumpen och slangar på bilen. Åkter ur till lekparken på Arnö och pumpar ur vatten ur hålet vi grävt. Sätter upp planlasern, mäter ut ytan i hålet och ser till att den är plan. Kollegan fortsätter gräva ur ytan och lastar traktorsläpet. Frukost på jobbet 09.00, te och mackor. Igång och jobba igen 09.30. Utgrävning och lastning på Arnö fortsätter. Skruvar fast leksaksratten på lekställningen vi ställde ut i måndags. Lunch på jobbet 13.00. Ut igen, 13.30. Rensar flaket på bilen på plast och diverse träplankor. Sköljer av leriga slangar och pumpen för att göra plats för gungställning. Lastar gungställning.. Mot Armö. Lastar av gungställning. Slutför utgrävning av ytan. Skruvar ihop gungställningen och ställer ned den i gropen. Sätter ut stakkäppar och spärrar av gropen med plastband. Plockar ihop och åker tillbaka till jobbet. Byter om. Cyklar (oavsett väder) hem 16.00.
 
Jag tycker om att skruva, spika, såga, gräva, vara skitig, läsa ritningar, snacka skit, lösa problem och bygga något som sedan kommer att stå där länge. Att kunna peka och säga "Det där har jag gjort", "De där träden har jag planterat", "Den där gångvägen har jag paddat". Fint.
 
Kram
Frida
 
 

Gäddor sover också

Tog tidig helg i torsdags och drog ner till Norrköping för att dyka i mörker. Det var sjukt häftigt, dock inte så bra sikt. Såg i alla fall massor av sovandes fiskar, bla en stor gädda och små abborrar. Win.
 
Ang. Försvarets hudsalva. Den är seriöst den mest prisvärda produkten som jag någonsin köpt. Den som jag har har jag använt i två år och nu är den, tyvärr, slut. Tippar på att chansen att du tappar bort den är grymt mycket större än att du tar slut på den.
 
En vecka kvar på jobbet. Sen ska jag vila en stund. Söka alla jobb som finns. Boka drömresan och kanske två små weekendresor. Mer om det senare.
 
Dykeld är obligatoriskt
 
Kram
Frida
 

Stopp i lagens namn

Halloween är, enligt mig, den mest tråkiga och meningslösa "högtid" under året. Jag vill inte ens kalla det en högtid. En klär ut sig, går på halloweenfest eller springer bus eller godis. Jag antar att jag inte gillar detta eftersom jag inte är något fan av maskerader, inte gillar skräckfilmer eller att bli skrämd.
 
Om jag var timanställd cykelpolis som endast jobbade på väg till och från mitt jobb på Kommunen så skulle jag lätt kunna klippa tre körkort per vecka. Människor har tydligen extremt svårt att stanna vid stoppskyltar och det verkar tämligen omöjligt för dem att stanna innan stopplinjen. Jag brukar sällan bry mig om hur andra kör, men på sista tiden har detta börjat störa mig så otroligt mycket.
 
Jag blir så glad av grymma musikvideos. Bra musik och fina bilder blir så starkt tillsammans.
  
 
Grillade marshmallows en svart kväll.
 
 
Kram
Frida