Framtiden räddad

Sprang för första gången utomhus i år. Softisch. För äntligen har halsontet släppt och jag har börjat leva igen.
FYI så är det bara 89 dagar kvar till studenten och det känns lagom sjukt.
 
Och min framtid är räddad. Direkt efter balen på söndagen efter studenten börjar jag jobba. Först 4 veckor på Scania Sports Camp och sedan följande 7 veckor på kommunen. Jag är sååå taggad. Kommer bli askul. Sommaren 2012 i repris. Fast ne, hmm. I alla fall så ska jag försöka klämma in ett besök från spanien och lite Bråvalla i mitten, där någonstans. Så den 1 september står jag förmodligen utpumpad och trött. Dock med en tung plånbok.
 
Kram
Frida

Ful och konstig svensk

Det är när jag har gjort som minst saker som jag har som mest att skriva och berätta. Hur går det ihop?
 
Drömde att jag skrev högskoleprovet. De hade ändrat provet jättemycket så jag fattade ingenting och engelskan som jag läste om och om igen, men inget fastnade. Värsta nördig mardröm. Högskoleprovet va ju kul att skriva förra gången. Knas.
Gick på bio med Klara. Och varför ger de amerikanska filmer en ful och konstig svensk filmtitel som inte alls har något med orginaltiteln att göra? Vi såg iallafall "Du gör mig galen" aka "Silver linings playbook". Den var verkligen bra och Jennifer Lawrence är grym.
Mellofinal och Robin vann. Jag är glad.
 
Låten är så mycket sommar. Nästan för mycket. Är sommar positivt?
 
 
Kram
Frida

Skylt

Samlar in texter till studenttidningen som kommer i vår. Jag är förvånad och glad över att så många ställer upp när jag frågar dem personligen. Känn er utvalda!
 
I onsdags var det 100-dagarsfesten på Mike's. Så grymt kul och snyggaste ljusriggen. Kanske var det årets bästa fest?
 
 
Kram
Frida
 

Så kommer vårdagen

Frågan kvarstår. Går jag ens i skolan?
PA:t rullar på och vi är mer färdiga än jag trodde. Soft.
Nu är det vår. Eller, iallafall vårmånad.
Chillar mest.
 
Firade mina 19 år ordentligt i helgen. Först på fredagen, sen på söndagen. Först med vännerna, sen med familjen. Först med tacos, sen med trerätters. Och en utgång där emellan. Nu känns det som att jag har fyllt år.
Råkade titta på The Awakening, en skräckis. Ångrar det. Slutade med att jag gömde mig bakom kudden. Kram.
 
Jag har cyklat hela vintern, men inte ramlat någon gång. Men så kommer vårdagen och smälter snön. Så kommer vårnatten och fryser smältvattnet till is. Så kommer jag på cykeln. Så har jag lite för bråttom för mitt eget bästa och svänger för snävt. Så plask, aj, blöt på knät och hela vanten. Cyklar vidare. Så vann jag över vintern.
 
Studentfest imorgon. Det finns saker som ska hända och det blir som ett före och ett efter detta. Små och stora milstolpar.
 
Små stolpar:
1. Studentfesten
2. Beppe
3. Påsklovet
 
Stora stolpar:
1. Studenten
 
Utklädnad.
 
Kram
Frida