Elena

Försöker etablera en ny och fin verbform. Påmann ju dig igår!
Random, oväntade sms är kul. Speciellt när man är trött. Synd att jag inte är trött.

Elena fick bli en fin rubrik. Måste ju liksom matcha hennes.
En sväng på stan med Elena, åt inte på Donken, köpte fint kort, såg en halv film och sånt där annat kul. Fick några värdefulla tips. Elena är dum och bäst.


Så sjukt bra låt. Något utöver det vanliga. Rimmen sitter som en smäck.

Kram
Frida


Lite lyckligare

Ibland undrar jag om du, läsaren, klickar på mina super-bra-musiktips-länkar. Du blir nog lite lyckligare då.

Unga kottar lirar rock!
 - för att krulligt hår är häffa
Girlpower!
och lite sådant man ser fram emot, musikåret 2012

Om ungefär kanske exakt cirka 36 timmar är nummret på året 2012. Cool.

Kram
Frida

Kuljul

En vecka på ön Malta. Julen är förbi och snart är det nytt år. Vips så är det sommar.

Vår otraditionella julafton såg ut ungefär så här: Sov tills jag vaknade (nehe?). Hade drömt att jag rodde en träeka, men ena åran var trasig (jaha?). Åt supersockerfrukost och tittade på utsikten. Cirkus 18 grader och sol, ingen snö och ingen blåst. För blåsa, ja det kan det. Detta var den enda soliga dagen som man inte blåste bort.

In i bilen för att åka till Peter's Pool (ett sånt här ställe man bara måste besöka om man är på Malta). Tog ett dopp i "poolen" och klättrade lite på klipporna. En trött geting passade också på att sticka mig, typ aj! Stannade för lunch i Marsaxlokk, coolt namn btw. Tittade på fina fiskebåtar och åt en glass. Hem igen! Lagade tacos, bästa julmaten! Till efterrätt blev det chokladglass. Spelade Rappa Kalja, sjukt kul spel. Avslutade dagen med yatzy och Erik Hassle på repeat (eftersom mamma somnade, ingen kunde koden till datorn och då gick det inte att komma åt spotify, lol)


Julbord!


Peter's Pool


GOD JUL!

Annat från veckan:
Drömde sjukt mycket, kanske för att jag sov länge varje dag. Varje dröm innehöll något från skolan. Jag tror jag älskar Enskilda. Upplevde bland annat detta: Blev arresterad av en polis, för jag och en rebellisk kompis (du vet vem du är) hade klottrat ner hela stan a la ColdplayEveryTeardropIsAWaterfall-videon. Hade spanskalektion, men tröttnade och hoppade ut genom fönstret ner i vattnet och plötsligt var jag på Vallarna i ett träd. Åt middag med zombiemonster, plastade in fönster och åkte koppargrön moped 5 meter. Coolt om allt detta skulle hänt irl.

Byter nu sockerdiet, efterrätter och vitt bröd mot något nyttigare och godare. Stackars medelhavsfolk som aldrig sett mörkt bröd.

Det blåste så mycket att det skvätte upp vatten på fönstrerna. Vi bodde på fjärde våningen. :O

Trampat i hundbajs och stackars tjejen som spydde på planet hem. Hemskt.


På tal om ingenting..
1. Maggio till Peace & Love 2012, hur häffa? MEGAHÄFFA!
2. Låtar som låter likadant i början här

Kram
Frida


Fast land

Tillbaka på det fasta landet igen. Malta var ju inte helt fel. God natt! (och god jul i efterskott, btw)



Kram
Frida


Sista

..dagen i skolan detta år. Chill. Satt av lektionerna och gjorde så lite som möjligt. Onepiecemys med Julia och Tove. Snacka om att dra uppmärkssamhet till sig.
Nyårsplanerandet pågår för fullt. Får se vad jag hittar på. Men innan dess är det ju jul (hoho, jujul). MALTA IMORGON! Jag skänker en tanke till mina kära klassisar som kommer sitta och skriva kemiprov imorgon bitti, lycka till jao! Och till dramagruppen, may the force be with you!


Här kommer jag äta julefrukost, hade jag tänkt. Sen ta ett dopp i det blå. Dom säger att det är 19 grader i vattnet, men vi får se.


Stackars liten har det tufft just nu. Fick flytta ut på ballen idag, flugorna invarderar! :'O

"Dricka goda fruktcoctalis utanför där vi bor (alltså med fruktbitar och sånt, inte alkohol den) och njuta av det fina vädret" Gina
Hahah! Alkohöl, inte lillåtet! Hon är coolast.

Hahah igen. Bra låt.
Ansiktet - Äckligt

Kram, vi hörs om några dagar!
Frida


Knäckglass

Mitt spotify går ut på julafton. Kirra nytt dirr! Att köpa julklappar till sig själv är kul. Snacka om att spotify tjänar pengar på mig.. Investerade dessutom i ett par nya lurar idag, värt.

Det här är första vintern som jag verkligen vill ha sommar på direkten. Visst kan snö, mys, tända ljus och sånt där härligt vara trevligt ibland, men nej. Nu vill jag ha sommar. Kanske för att sommaren 2011 helt klart var den bästa i mitt liv, hittills. Så sommaren 2012 har höga förväntningar på sig.
Lite komiskt att pappa kommer in med knäckglass. Knäck äter man på vintern. Glass äter man på sommaren. Kanske den ultimata blandningen, haha. Gott är det iallafall.

Den ultimata spellistan: Som sommar, vin vinter

Min avokadoplanta mår inte bra. Den har tappat 4 blad!! Jag är fett orolig.

Kram
Frida


Julhandlande människor

Att spontansova efter midddagen är en sådan sak man borde göra oftare, för det är mysigt och när man vaknar är man så härligt mosig.

Bott cirka en vecka i lägenheten nu. Jag tycker verkligen att det är mycket mysigare än att bo i villa. Kanske för att det är mindre här eller kanske för att lukten av mormor och morfar slår emot mig när jag öppnar dörren. Känns absurt men coolt att tänka att det går folk på mitt tak och att vårat golv är någon annans tak. Jag saknar inte villan. Har börjat vänja mig vid hissåkandet också. Blir inte yr längre.


Vaknade hos Jawid och tog sen en sväng med mamma på stan. Att sitta och fika och betrakta julhandlande människor, fotograferande turister och random folk är julstämning.

På onsdag bär det av mot Malta. Insåg att jag kommer sakna allt enskildafolk och han den finaste väldigt mycket.


Snacka om skillad!


Gina är så gullig.

Kram
Frida


Fredags- och lördagsord

Igår var det fredag och jag var ovanligt, ovänligt morgongnällig. Blev som tur bättre ju längre dagen gick.
Gjorde årets snyggaste och mest spektakulära vurpa under dramalektionen. Kombinationen sprillans nya Newbodystrumpor och halt golv var inte så lyckad. Nu är jag ett garv och ett blått knä rikare.

Slutade klockan fyra och fick slänga i mig maten, för Per ville stänga skolan dirr. Han är läskig och jag är rädd.
Mot bibblan för mindfuckmössetillverkning med Maja. MYS! (förutom ett väldigt störande överljudston) Han skriva MINDFUC, sen iväg mot "våga plåga"-träningen. Känner mig ganska pumpad nu! HEJ TRÄNINGSVÄRK, jag har inte saknat dig! MMA är kul. Slog, knäade och plågade. Blev slagen, knäad och plågad. Du borde vara rädd för Stans bästa damlag.

Hem och äta en rolig matkombo. Ägde pappa (som brukar vara väldigt teknisk) som inte kunde starta diskmaskinen, haha. Tryckte bara på startknappen. Dagen avslutades halvsovandes i diverse möbler hemma hos Elena. Kakor är gott.


Rolig matkombo= pannkaka, tacoköttfärs, creme fraiche (uttalas kräm fräsch) och tomat.

Bakar just nu saffransskorpor. När Jawid kommer blir det pepparkaksbak.


Hemlig mössa.

Kram
Frida


Egentligen bra

Så där! Då var sista provet innan julen klart. Soft. Har ingenting att göra, fett bra, för jag kommer inte göra nåt ändå. Har redan tagit jullov.
Lördag: Pepparkaksbak (roooompa)

Urban Cone har släppt nya låtar! YEY!

 
Såg detta igår kväll. :O liksom.

Kram
Frida


Ö

Tittar och lyssnar på Musikhjälpen, fett bra. Det är sjukt vad fort det går. Om exakt en vecka sitter jag på en ö ute i Medelhavet och chillar. Svårt att fatta. Sen är kommer nyår, födelsedagsfirande, till Spanien med skolan och sedan skidresa. Och sista provet innan lovet har jag imorgon, skönt att ha allt gjort.

Har inte köpt en enda julklapp i år. Känner mig inte stressad, för vi har bestämt att inte ha några julklappar detta år. Kul att göra något annorlunda för en gångs skull. Detta blir också första året vi åker utomlands över jul. Häffa.


Fint. MEN SNÄLLA KLIPP DIG!

Kram
Frida


Lusselelle

Idag är det Lucia. Vad passar bättre om inte nationella prov i matte C? Känner mig nöjd, för det kändes som att det gick bra.
När man får lussebullar i matsalen blir man glad.
Blåste nästan omkull när jag cyklade hem. Överraskad när Jawid plingade på mig. Happyface!
Tagga fredag då det är mindfuckmössetillverkning, hihi!

- Jaja, jag fattar. /Robinson


Snälla! Bjud med mig, tack.



Kram
Frida


Örongodis

På idrotten gör vi en dans till Jacksons "Beat It". Trodde det skulle vara sjukt tråkigt. Men nej, tvärt om! Längtar (nästan) till nästa måndag. D-D-Dance liksom. Föregående mening leder vidare till att The Concept släppt ny singel, fetnajs. LYSSNA!

Kent till P&L!! Wihoo! Bara 196 dagar kvar. Taggad som faen.
Tänkte att Coldplay är ett band jag vill se. Kollade in på deras hemsida och hittade följande:

SWEDEN!!! 30 augusti. Då vill jag se dom. Ett fint julrim passar bra här: "Jag borde nog ta och skaffa mig en biljett om plånboken inte blir alltför lätt".





Still waiting for the snow to fall
It doesn't really feel like Christmas at all

Kram
Frida


Halv tio

Premiärsovning i lägenheten snart. Spännande!
Fortfarande solsken.

Roligaste spelet på länge, SJ - Var god dröj.
Finaste intervjubilderna på länge, Isabelle Minou.
Film på minuten, Twilight. Voff! HAHAHA


Mumfie. Tittade jag alltid på när jag var liten. Åh, så fint.

Kram
Frida


Solsken

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva. Solsken sammanfattar det bra.

En lista på tre slutsatser från igår:
1. Det går fler tjejer än killar på tessin.
2. Det går fler killar än tjejer på gripen.
3. Fotbollsplanen blir randig genom att de viker gräset åt olika håll.

Kram
Frida


Våga plåga

Uppe med tuppen. MMA/fysräning kl 10.00. Det var hårt och tränarens motto var "våga plåga", haha. Aj, kommer inte orka bära en ända kartong idag. Idag är det flyttdags. Allt ska packas ner, flyttas och packas upp.

Tänkte värma rester från igår. Vänder mig om och ska stoppa in tallriken i micron. :O DEN ÄR BORTA!
Hittade den tillslut i källaren. Haha, att värma mat i källaren är en ny upplevelse...

Nu: lussebulle!


Så som det såg ut när jag kom hem. :O


Gott blev det!

Kram
Frida


Inte pannkaka, skinka eller kalkon

Blåst och regn mot fönstret som gör att jag inte kan sova. Gick i koma hela fredagen och väntade på att vi skulle sluta skolan. Däckade i sängen när jag om hem.
Åt pannkaka, möblerade om hos mormor och tittade på Idolfinalen med han den finaste. Blev glad när Amanda vann. Hon är coolast, puss.



Amanda Fondell - All this way

Like the moon causes the tide
You give me wings so i can fly

Kram
Frida


Klappa katten

Kokat chokladkola och busat på facebook. Hihi. Har också övningskört baklänges.
Fyller min kalender och det känns bra. Att ha saker att längta till och se fram emot är ett måste för mig. Det är vääldigt sällan det inte finns någonting alls planerat. Det kan vara stora saker, som att flytta, men små saker är också trevligt. Som att se idolfinalen imorgon eller som att ta på sig sin favorittröja. Just nu längtar jag till jag får sova, för min säng är den mysigaste.

Insåg nyss att det är fredag imorgon! Snacka om plötslig lycka! Allt roligt imorgon som jag längtar till: prata spanska, skratta åt bästa pjäsen på dramat, klappa katten, flytta lite, träffa han den finaste.

"Klappa katten". HAHAHA. Jag har så dålig humor att det nästan är hemskt.
Internskämt är alltid dom bästa skämten.



En låt som är sommar
Ännu mer sommar här

Kram
Frida


Sammanhang!

Skriver hur allting vi lärt oss hänger ihop. "Sammanhang!" tänker jag och knyter nävarna och trycker tumspetsarna mot varandra. Hahah! Nej, skriver faktiskt så mycket ur sammanhanget det går. Det blir väldigt kul (tycker jag). Synd att jag är så dålig på att rimma, så sket i det. Kanske får allmänheten läsa ett sneakpeak nån dag.

Tre saker som gör att jag vill ha (sommar)skolavslutning nu:
1. Aldrig mer en engelskalektion
2. Då är jag vuxen
3. Flyttat in i radhuset

Tre saker som gör att jag inte vill ha (sommar)skolavslutning nu:
1. Bara ett år kvar med många vänner centrerade till ca 1 km.
2. Bara ett år kvar med många vänner centrerade till ca 1 km.
3. Bara ett år kvar med många vänner centrerade till ca 1 km.

När jag hittade Avatar-soundtracket på spotify blev jag lyckligare.

Kram
Frida


Hela värden är så underbar

Tjugo i tre var det blå himmel och kvällssol. Fem över fyra var det becksvart. KUL!
Sitter och spotifajar 24/7. Snart släpper alla de bästa sina skivor. Håll utkik! Kika extra mycket på Albin Gromer, Norlie & KKV, Laleh, Den Svenska Björnstammen, Markus Krunegård, Urban Cone och Armand Mirpour. Känner mig så löjligt pepp.

Idag släpptes alla nominerade till priserna på P3 guld. Skulle var häffa att vara där och kolla, men det kostar skjortan. Får väl nöja mig med en radio.. THOSE DANCING DAYS ÄR NOMINERADE!!!


Vi hade kul på svenskalektionen. smartphoned!

Känner mig ovanligt ordfull. Tänker skriva lite ordbajs eller spoken word.

Bäst just nu:
Markus Krunegård - Jag är en vampyr (remixed by Detektivbyrån)

Kram
Frida


Stay the night

Dricker avslagen sprite och äter mitt favortibröd. Tänker att jag haft en bra dag. Provet gick till och med oväntat bra (eller, det kändes som att det gick bra). Jag kanske borde plugga mindre att göra sånt jag tycker om istället. Det funkade ju idag, så varför skulle det inte funka igen?

Glömmer cykeln vid matsalen, tar på mig tröjan ut och in och häller mjölk i halvfullt vattenglas. Förvirrad och okoncentrerad. På grund av lycklig och hoppiskuttglad?


GÅSHUDSVARNING!

Tele2 har inte svarat på mitt arga mail som jag skickade för drygt 3 veckor sen. Vakna liksom!

Kram
Frida


Allt som känns

Sovhäng hos Elena med Maya. MYS! Somnade halv 12, haha.
Tittar ikapp på juklalendern. Den är så bra.

En lista på tre saker jag ska göra idag:
1. Träffa Jawid
2. Övningsköra
3. Plugga

SUPER HOT GIANT ALIEN HAR SLÄPPT NYA LÅTAR PÅ SPOTIFY. (Och jag blev lite glad)

Flyttar om en vecka. Det känns..

Kram
Frida


Katten jao!

När man gör saker på fredagar känns helgen så mycket längre. 10 vänner i ett fett tomt hus. Beställde massa pizzor och pizzabudet kom exakt den tid som det var sagt, snacka om skillat! Tittade på "Thelma och Louise", "American History X" och "Kenny Begins". Fetbra filmer. Pizzarester till frulle och somnade om till "Avatar". Mysigt. Kram på er, vänner!
Packa, plugga och sen iväg till Elena. Häffa.

Såg att Moa åkte ur idol. Synd, men bra. De som kommer trea och två lyckas alltid bäst.


Det är katten som gör videon.

Nu vill jag ha snö, vinter och kalla grader.

Kram
Frida


Siffror som finns nedan: 2 och 3

Kickstart på dagen med spinning. Kul men jobbigt. Fattiga riddare (för tredje gången ever) och bara en kemilekion. Höll seriöst på att somna på kemin. Man ska inte träna till kl 22 på onsdagar. Dock så kändes det ändå fett värt, eftersom vi va 23 st på träningen och det va sjukt häffakul. Fick värsta motivationsboosten!

Efter kemin somnade jag i en röd soffa (på nyköpings mobbade gymnasium, som platsen heter officiellt) och sov i en halvtimma. Sånt borde man göra oftare. Jag har så lätt att somna till ljudet av röster och människor. Torget är en exemplarisk plats att sova på.
Vaknade lagom till muffinssäljandet. Köpte en chokladmuffin med värdens godaste chokladfrosting!! Mai och Katrin är bäst.

När man är trött, trött och trött kan ett ord som "siffror" vara väldigt underhållande. Konstigt ord egentligen.


JEPPE!

En lista på tre bra saker man borde följa mer: 
1. Magkänslan
2. Infallen
3. Instinkten

Kram
Frida