Only know

Oväntad och oplanerad utgång i fredags. Fett kul. Fuldans och fuldans.
Siesta släpper fetaste line-upen med bara DJ:s. Vill ha maj. Kidnappar Tjorven och drar iväg på en gång.
Skulle köpa biljetter till ESC i Malmö. Hade inte bara riggat en, utan två, datorer. Stod i kö i 10 min. När vi kom fram var biljetterna slutsålda. Bra start på veckan. Fast ne. Men det gör inget, för det har ändå regnat och varit kallt hela dagen. Det kommer iallafall bli ett bra slut på veckan. SACO-mässan, studiebidrag och fest på fredagen. Och på lördag eller söndag blir det lussebullsbak och förhoppningsvis pepparkakshusbygge.
Ett ord som borde användas mer: smäcker.
 
Bra just nu
 
Kram
Frida

Tredje

Börjat dricka te för att det är vuxet och varmt i dessa kyliga tider.
Räknar ut jämförelsetal, meritpoäng och det totala betyget som jag med största sannolikhet kommer att få. Vad ska jag egentligen med så bra betyg till? Skrytvarning. Tackar mig själv för att jag köttade MVG:n i ettan och tvåan, så att jag mest kan chilla nu.
Och jag och Mickis frågar varandra för tredje gången vad vi fick för resultat på historiaprovet. Samma svar för tredje gången. "Just det, vi fick ju samma". Haha.
 
 Text1.
 
Kram
Frida
 

We're telepaphic

Bakade kladdkaka hos Klara, med Ebba, Erika och Mickis. Körde galenpanna och jag tror jag är sämst på det. Råkade på något oförståeligt sätt säga "Stephen King" som stod i Ebbas panna, på lappen som jag själv skrivit. Jag förstörde spelet, alltså. Skyller på fredagströttheten.
 
Såg Inception för tredje gången. Fattade allt och filmen blir bara bättre och bättre. Och slutet är ju grymt.
Gick upp alldeles för tidigt för att vara en lördag. Gick till skolan på en lördag, öppet hus. Konverserade med blivande enskildingar och använde fina ord så att föräldrarna skulle bli imponerade.
 
Pratade om resan till Barcelona och Irene. Saknade henne och allt som tio dagar i storstan innehåller. Slumpen är härlig. Hon hade tydligen idag kollat på heliumballongfilmerna vi spelade in då och tänkt på mig. Så långt bort, men ändå så nära."We're telepathic".
 
 
Endast för att Tove har grym musiksmak.
 
Kram
Frida

Mot framtiden

Det finns tre stadier i skolan:
  1. Göra-uppgifter-och-lyssna-på-evighetslånga-genomgångar-stadiet
  2. Skriva-prov-och-lämna-in-inlämningar-hela-tiden-stadiet
  3. Få-tillbaka-prov-och-inlämningar-stadiet
Först 1, sen 2, sen 3. Och sen på repeat. Lite så vi jobbar. Lite tråkigt i längden, fast det är så vi alltid har gjort.
 
Suttit och kollat på volontärresor. Vill åka till Costa Rica, lära mig spanska och rädda sköldpaddor. Vill åka till Belize, dyka 2-4 ggr/per dag och rädda världshaven. Vill åka till Spanien och träffa mina spanjorer.
 
Livsplan:
  1. Ta studenten.
  2. Jobba, vilket leder till cashflow. Ta dykcert samtidigt.
  3. Åka till ett varmt land där det officiella språket är spanska och volontärarbeta.
  4. Tids nog plugga något marinbiologirelaterat.

Det kommer antagligen inte bli så, men att ha en plan är iallafall något. Något att se fram emot. Hej motivation!

Snart är det 30:e november ---> SACO-fezt-i-Stockholm-mässan. Grymt.

Kram
Frida


...


Chansa.

Spenatsoppa till lunch idag och jag undrar, Hankie Pankie, fastnade spenaten i tänderna? Har hört att spenat i kombination med tandställning inte blir lyckat.
Chock när favvohörlurarna inte fungerar. Lättnaden när jag upptäcker att jag har stängt av ljudet på datorn. Höjer volymen så ba UNTZ.
Trodde jag hade hittat den röda tråden i mitt svenskatal. Tappade den för att sedan hitta den igen.
Att ta upp mobilen från bordet och samtidigt låsa upp den är riskfyllt men ack så smidigt. Skillad om man kan det. Jag är skillad.
Gör det högskoleprovet lärde mig. Chansa, för det kan inte bli mer än fel.
 
William är tillbaka!
 
 
Kram
Frida

MDK

Gick till krogen i fredags och fick mitt fuldansbehov tillfredsställt. Grym musik. En tanke: Musiken jag får mig att dansa på krogen är ofta samma musik som spelas i mina hörlurar på gymmet. Betyder det att jag kan gå till krogen för att träna och till gymmet för att festa. Jo, men nästan.
 
Fick höra "Vad sunkig du ser ut" inte bara en gång, utan två gånger i lördags. Man tackar!
 
Varför har dygnet så få ljusa timmar?
Tittar på My Drunk Kitchen istället.
 
Bobop!
 
Kram
Frida

Redan torsdag

Det är redan torsdag och den första november. Skrev högskoleprovet i lördags och jag ångrar det inte. Det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde. Godispåsen räckte faktiskt ända till på söndagen.
Gjort massa PA med Hankie Pankie (söndag, måndag och onsdag). Vi är faktiskt klara med all inventering i skogen, så nu äre bara att sammanställa allt och dra så där sliskigt logiska slutsatser som bara naturare kan. Ibland blev vi trötta så då gjorde vi så här:
 
 
Annars vill jag informera vederbörande om att jag inte har åstadkommit något mer i utbildningsväg.
Har mest sovit, lyssnat på musik, ätit, lyssnat på musik, hängt med kompisar, lyssnat på musik, lagt ett ord på wordfeud som gav 252 poäng, lyssnat på musik.
Musik är något för mig som det inte är för dig.
 
Jag vill ta studenten.

Kram
Frida