Kuljul

En vecka på ön Malta. Julen är förbi och snart är det nytt år. Vips så är det sommar.

Vår otraditionella julafton såg ut ungefär så här: Sov tills jag vaknade (nehe?). Hade drömt att jag rodde en träeka, men ena åran var trasig (jaha?). Åt supersockerfrukost och tittade på utsikten. Cirkus 18 grader och sol, ingen snö och ingen blåst. För blåsa, ja det kan det. Detta var den enda soliga dagen som man inte blåste bort.

In i bilen för att åka till Peter's Pool (ett sånt här ställe man bara måste besöka om man är på Malta). Tog ett dopp i "poolen" och klättrade lite på klipporna. En trött geting passade också på att sticka mig, typ aj! Stannade för lunch i Marsaxlokk, coolt namn btw. Tittade på fina fiskebåtar och åt en glass. Hem igen! Lagade tacos, bästa julmaten! Till efterrätt blev det chokladglass. Spelade Rappa Kalja, sjukt kul spel. Avslutade dagen med yatzy och Erik Hassle på repeat (eftersom mamma somnade, ingen kunde koden till datorn och då gick det inte att komma åt spotify, lol)


Julbord!


Peter's Pool


GOD JUL!

Annat från veckan:
Drömde sjukt mycket, kanske för att jag sov länge varje dag. Varje dröm innehöll något från skolan. Jag tror jag älskar Enskilda. Upplevde bland annat detta: Blev arresterad av en polis, för jag och en rebellisk kompis (du vet vem du är) hade klottrat ner hela stan a la ColdplayEveryTeardropIsAWaterfall-videon. Hade spanskalektion, men tröttnade och hoppade ut genom fönstret ner i vattnet och plötsligt var jag på Vallarna i ett träd. Åt middag med zombiemonster, plastade in fönster och åkte koppargrön moped 5 meter. Coolt om allt detta skulle hänt irl.

Byter nu sockerdiet, efterrätter och vitt bröd mot något nyttigare och godare. Stackars medelhavsfolk som aldrig sett mörkt bröd.

Det blåste så mycket att det skvätte upp vatten på fönstrerna. Vi bodde på fjärde våningen. :O

Trampat i hundbajs och stackars tjejen som spydde på planet hem. Hemskt.


På tal om ingenting..
1. Maggio till Peace & Love 2012, hur häffa? MEGAHÄFFA!
2. Låtar som låter likadant i början här

Kram
Frida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback