Åttio procent

Äntligen klar med fucking dramauppgiften. Trött och vresig, känner mig som en gammal gumma när jag inte får mina värdefulla timmar med sömn. Förlåt till er som blivit drabbade.

På tal om att alla hot och förbannanden över den nya profilsidan på facebook, tidslinjen (som för övrigt låter helt fjantfjant på svenska, timelint ftw). Någon smart person sa någon gång "Innan en reform är genomförd är 80 % av befolkningen emot. När reformen väl är genomförd är 80 % för reformen." Känns som att detta går att överföra på profilsideuppdateringar. Kommer mer än väl ihåg att denna diskussion även var het förra gången profilsidan fräschades upp. Facebookkonservatister är underhållande.

Råkade ut för något hemskt idag. Ät aldrig chokladbiskvier på Princess! Satt och fikade med Jawid och tog en tugga av biskvin. OMG. Smörkrämen inuti var vit! VIT! Den ska vara brun och smaka choklad. Fml. 

Laleh är vacker.


Vad säger man när det snöar väldigt mycket?
- Det spösnöar.
- Snön står som spön i backen.
- Snön bara öser ner.

Kram
Frida

Kommentarer
Postat av: sara

Men nej!! :O vit ska den va för fan!

2012-01-26 @ 21:52:45
Postat av: Klara

Om krämen är vit är det ingen chokladbiskvi, då är det en vanlig biskvi. Värdet av kommunikation med den som står i kassan är högt

2012-01-28 @ 12:01:24
URL: http://http://kklaran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback